KALİTE TAKİP SİSTEMİ

May

Sosyal,kültürel, tarihi, dini mekanların ziyareti kapsamında okulumuz öğrencileri ile birlikte Erzincan Gezisi düzenledik.

May

Okulumuz fen ve teknoloji öğretmeni Ebru DUMAN tarafından öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirmek, onlara destek olmak amacıyla karikatür yarışması düzenlenmiş ve dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirilmiştir. Öğretmenimizi ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz müzik öğretmeni Fazilet ŞAHİN tarafından şehit eğitimcilerimiz anıldı.

Vatan ve mukaddesat uğruna şehit olan eğitimcilerimizi rahmetle anıyoruz.

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Can TOPÇU tarafından 8. sınıf velilerimize yönelik olarak "Sınava Ben de Hazırlanıyorum" semineri verildi. Öğretmenimize ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Fen ve Teknoloji Öğretmeni Ebru DUMAN öncülüğünde öğrencilerimiz okul bahçemize fidan dikme etkinliği gerçekleştirmiştir. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.