Deredolu İmam Hatip Ortaokulu

DEREDOLU BELDESİ HÜRRİYET MAHALLESİ KELKİT/GÜMÜŞHANE
Vizyon
Deredolu İmam Hatip Ortaokulu´nun yetiştirdiği öğrenciler; iyi bir üst eğitim kurumuna yerleştirilmiş ve sosyal becerilerini geliştirmiş, toplumsal milli ve ahlaki değerleri yaşamasını benimsemiş bireyler olacaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi; Geleceğine şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, hoşgörüye sahip, onların sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlayarak üst öğrenim kurumlarına hazırlamak. Kendi kendine yetebilen, problem çözebilen, sorgulayıcı, araştıran, üreten ve ürettiklerini paylaşan, takım ruhuna sahip, yeniliklere açık, hayata sevgiyle bakan, mutlu ve lider insanlar yetiştirmek.
Öğretim Şekli :GÜNDÜZ
8.30 DERS BAŞLAMA 16.25 DERS BİTİŞ
Ulaşım
İLÇE MERKEZİNE 12 KM UZAKLIKTA, İL MERKEZİNE 77 KM UZAKLIKTADIR.... KELKİT ERZİNCAN YOLU ÜZERİNDE OLDUĞUNDAN BELEDİYESİ OTOBÜSÜ VE KELKİT-ERZİNCAN DOLMUŞLARIYLA DA ULAŞIM YAPILABİLMEKTEDİR.
Okulumuz İlçe merkezine 12, il merkezine 72 km uzakta bulunmaktadır.