Nis

Kelkit İlçe Sağlık Merkezinden gelen Dr. Emin Bera BALCI ve Ebe PELİN SERTER tarafından öğrenci ve öğretmenlerimize yönelik Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi(KKKA) hakkında eğitim verildi.Dr. Emin Bera BALCI'ya ve Ebe Pelin SERTER'e  teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eğlenin yavrular gülün çocuklar.

Coşsun gönlünüzde Türklük duygusu

Havanın bile coşkun bir hali var.

Her yönden geliyor nisan kokusu.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Mısra ezberleme yarışması yapıldı.Ayrıca okul koridorunda şair ve yazarlara ait pano oluşturuldu.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında öğrenciler arası masal okuma yarışması yapıldı.Okul Panosu hazırlandı.Öğretmenler eşliğinde öğrencilere Mesneviden bölümler izlettirildi.

Mrt

1.      Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Deyimler ve Atasözleri okuma yarışması yapıldı. Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Dede Korkut Hikaye yarışması yapıldı.Okul Panosu oluşturuldu.

Ara

İçişleri Bakanlığı koordinasyonu ile Yankı Kültür Sanat ve Eğitim Derneği tarafından "Orda Bir Köy Var Uzakta" proje kapsamında okulumuzda tiyatro gösterisi düzenlenmiştir.

Ara

Geleceğe nefes olmak için okulumuz öğrencileri ile okul bahçemizi ağaçlandırdık. Çocuklarımıza geleceğimiz için ağacın ve ormanın önemini anlattık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler ederiz

Kas

Kainatın Efendisi ve ilk eğitimcisi Peygamber Efendimiz' in,  " Bana bir harf öğretenin kölesi olurum." diyen Hz. Ali'nin, Fatih Sultan Mehmet Han'ı yetiştiren Akşemsettin' in, TC.' nin Kurucusu Baş Öğretmen Atatürk' ün kutsal mesleğini icra eden eğitimin neferi olan öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Kaymakamımız Sn Kadir ALGIN okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi ve okulun genel durumu ile ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Kaymakamımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğrencileri arasında futbol turnuvası başlamıştır. Tüm takımlara başarılar dileriz.

Kas

I. dönem genel veli toplantısını gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş savaşının bütün kahramanlarını ve şanlı milletimizin azmini anarak, daha aydınlık bir geleceğe doğru yürümeye devam edelim.

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!

Ekm

26/10/2023 Perşembe günü 15.30'da yapılacak olan veli toplantısına tüm velilerimizi bekliyoruz.

Ekm

İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Metin KAYA ve değerli şube müdürlerimiz okulumuzu ziyaret ederek yeni eğitim ve öğretim yılına ilişkin iyi dilek ve temennilerde bulundu. Ayrıca okul idaremiz ve öğretmenlerimizle eğitim ve öğretimde kalitenin arttırılması adına istişarelerde bulunuldu. Nazik ziyaretleri için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin KAYA ve şube müdürlerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.