Ekm

26/10/2023 Perşembe günü 15.30'da yapılacak olan veli toplantısına tüm velilerimizi bekliyoruz.

Ekm

İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Metin KAYA ve değerli şube müdürlerimiz okulumuzu ziyaret ederek yeni eğitim ve öğretim yılına ilişkin iyi dilek ve temennilerde bulundu. Ayrıca okul idaremiz ve öğretmenlerimizle eğitim ve öğretimde kalitenin arttırılması adına istişarelerde bulunuldu. Nazik ziyaretleri için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin KAYA ve şube müdürlerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" başarıyla gerçekleştirildi.

Ekm

Öğrencilerimizde sorumluluk alma ve demokrasi bilinci oluşturma amacıyla düzenlediğimiz “Okul Meclisi Seçimi”ni geride bıraktık.Seçim sonuçlarına göre 7/A sınıfı öğrencilerimizden Hasan Kerim MAĞAT okul temsilcisi seçilmiştir.

Seçimde görev alan, aday olan, seçilen ve oy kullanan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor; okul meclis başkanı, okul meclis başkan yardımcısı ve temsilci üyelere görevlerinde başarılar diliyoruz.

Eyl

İlköğretim Haftası okulumuz öğrencileri tarafından coşkuyla kutlandı. Aziz Milletimizin istikbalinin emanet edileceği çocuklarımızın ilim deryasına kulaç atacağı yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını dileriz.

May

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 7. sınıflar arası bilgi yarışmasında okulumuz ilçe 1'incisi olarak ilde yapılacak bilgi yarışmasında ilçemizi temsil etmeye hak kazanmıştır. Başta sınıf öğretmenimiz Samet ALBAYRAK olmak üzere bütün öğretmenlerimizi  ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.